Planlagt valpekull

For vår 2019 planlegger vi valper etter RL1 RL2 Caci’s Black and Beautiful(Saga) og SE U(U)CH DKJV-16 HeJV-16 Steelriver Ray of Sun(Timmi).

Saga som er vår er en utrolig fin hund. Ute er hun full av energi og med på alt. Hun kan holde på lenge uten stans. Inne er hun helt rolig og elsker kos. Hun har konkurrert i rallylydighet og har fått RL1 tittel på kortest mulig tid(bortsett fra en disk som var førers feil). Etter ca ett års pause i rally-ringen var vi tilbake høsten 2018. Da tok hun det siste nappet som ga henne RL2 . Fra utstilling har hun ett cert og 6 reservecert.

Timmi tilhører kennel Caci’s i Borlänge i Sverige og er oppdrettet som navnet sier av kennel Steelriver. Timmi er en hanhund vi lenge har ønsket å bruke, og nå passet det endelig 🙂 Vi venter arbeidssomme, stabile og aktive valper.

Vi håper valpene blir født i april 2019. De forlater oss tidligst når de er  8 uker gamle, i juli. Mer info kommer 🙂

Ønsker du en flat coated retriever valp fra oss? Ikke nøl å ta kontakt. Vi er og interesserte i å komme i kontakt med du som kan tenke deg en hund på fór. Du bør helst bo på Haugalandet, men bor du lenger vekke kan det og være aktuelt. Ta kontakt så forklarer vi mer hva det går ut på.

Her leser du litt mer om å få valp fra oss: Valp fra oss