Valper!

VALPEPLANER
Vi har planer om å ha valper på Emmy, Acoia’s Beautiful Emmy I Am, ved neste løpetid. Vi regner da å ha valper høsten 2022.

Vi har for tiden ikke valper. Vi har planer om kull høst-22. Her er litt om det forrige kullet vårt. 

Vi har fått valper RL1 RL2 Caci’s Black and Beautiful(Saga) og SE U(U)CH DKJV-16 HeJV-16 Steelriver Ray of Sun. En hanhund vi lenge har ønsket valper etter. Saga har nå født 8 valper. 5 hanner og 3 tisper. Valpene er født 29. september 2019. De forlater oss tidligst når de er 8 uker gamle.

Saga, som er vår, er en herlig hund. Ute er hun full av energi og med på alt. Hun kan holde på lenge uten stans. Inne er hun rolig og elsker kos.

Timmi bor hos kennel Caci’s i Borlänge i Sverige. Han er en flott hanhund som er enkel å ha rundt seg. Han er og klar for det meste.

Med bakgrunn i hva vi vet om hundene forventer vi valper som vil få høy arbeidsmoral og utholdenhet og godt egnet som brukshund og/eller konkurranserettede aktiviteter. Ønsker du en turkamerat så vil du få en som alltid er klar.

Vi håper valpene blir født i oktober 2019. De forlater oss tidligst når de er  8 uker gamle, i desember. Mer info  kommer 🙂

Ønsker du en flat coated retriever valp fra oss? Ikke nøl å ta kontakt. Vi er og interesserte i å komme i kontakt med du som kan tenke deg en hund på fór. Du bør helst bo på Haugalandet, men bor du lenger vekke kan det og være aktuelt. Ta kontakt så forklarer vi mer hva det går ut på.

Her leser du litt mer om å få valp fra oss: Valp fra oss