Valper!

Vi håper på valper rundt 12. April etter Elfremas Pepper jr. og Acoia’s Beautiful Emmy I am. Følg med 🙂

Vi har fått 8 valper etter Acoia’s Beautiful Emmy I am og Av-Zan-Iaz Gnistrende Focus. Valpene ble født 25. januar 2023. Alle valpene har nå fått nye hjem.

Emmy som er vår er en utrolig fin hund. Ute er hun full av energi og med på alt. Hun kan holde på lenge uten stans. Inne er hun rolig og elsker kos(og ligge i fanget). Fra utstilling har hun excellent. Emmy har trent endel Rallylydighet, men ikke konkurrert. Planen er å prøve seg med det etter valpekullet. Focus er en harmonisk og herlig hund som det aldri er noe tull med. Sklir rett inn i flokken når han er med andre, gutta er beste kompiser selv om de ikke er sammen til daglig.

Focus har gjort det meget bra på utstilling og elsker å showe i ringen. Han har oppnådd tittelen NUCH(Norsk Utstillings Champion). Focus er og trent i jakt og har konkurrert også der.
Hos oss utvikler valpene seg i hjemmemiljø. De får tidligst reise til sitt nye hjem ved 8 ukers alder. Foreldrene er røntget av hofter og øyenlyst med godkjent resultat. De er og mentalt sunne og stabile. De tre første ukene oppholder mor og valper seg i husets roligste rom. Etter det flyttes de til kjøkkenet som kanskje er det rommet en opplever mest.

Det er viktig for oss at valpene er så godt sosialisert som mulig før de forlater oss. Dette medfører blant annet at de møter mennesker i alle aldre. De får leke med ulike leker, både harde og myke. Noe spretter og noe ligger i ro og noe lager lyd. Valpene er tatt med på kjøretur og opplever andre steder enn de oppholder seg til dagen. I den grad været tillater vil de og tilbringe tid utendørs.

Valpene er behandlet mot innvollsorm og har veterinærattest før vi leverer de. Når du få levert valp fra oss ved minimum 8 ukers alder er den:
* registrert i Norsk kennel klub
* ID-merket med microchip
* gitt nødvendige vaksinasjoner
* gjennomført ormekur
* veterinærundersøkt

Når du få levert valp fra oss ved minimum 8 ukers alder får du med:
* kjøpekontrakt
* foringsliste
* info om valpens behandling
* boka “Fyra Lätte Steg” av Barbro Börjesson
* boka “99 valpproblem” av Barbro Börjesson
* treningstips
* bånd
* valpepakke med blant annet fór for den første tiden
* sutteklut med lukter fra valpetiden
+ diverse andre nyttige tingir født i oktober 2019. De forlater oss tidligst når de er  8 uker gamle, i desember.
Mer info  kommer 🙂

Ønsker du en flat coated retriever valp fra oss? Ikke nøl å ta kontakt. Vi er og interesserte i å komme i kontakt med du som kan tenke deg en hund på fór. Du bør helst bo på Haugalandet, men bor du lenger vekke kan det og være aktuelt. Ta kontakt så forklarer vi mer hva det går ut på.

Her leser du litt mer om å få valp fra oss: Valp fra oss